Kennel Wästborders blogg

Uppfödning av borderterrier i hemmiljö.

Tillbaka i stan igen 31/7

Kategori: wastborders.blogg.se

Nu har  vi varit iväg några dagar. Det är avkopplande med några campingdagar och bara ta det lugnt, läsa och ha det bra.
Ja inte bara det, Bertha har parats med Borderby's American Attention "Bamse" också och det gick alldeles utmärkt så nu hoppas vi på små valpar i slutet på september.
Forres var glad när vi kom hem. Han hade skött sig hyfsat så han hade i alla fall livet i behåll, men saknat matte förstår jag. Nu ligger han här i min säng och bara myser.
Matte är äntligen hemma.......

Annars var det en liten mysig camping i Östanby i Vetlanda. Den låg jättefint vid en sjö och vi fick en bra plats nära vattnet.
Anders favoritsysselsättning är att grilla.....
Favorit i repris

Johan passade på att mata tama änder. Dom tyckte jag skulle byta ras. Jag förstår inte vad dom menar.
Se så tama dom är

Allt fungerade alldeles utmärkt denna resa. Det var bara en sak. Teven fick vi inte fart på. Det måste vara antennen. Johan skickades upp på husvagnstaket och monterade ut spröten på antennen men det fungerade inte ändå. Vi köpte ny antenn på vägen hem.
Johan justerar spröten

Så hade vi ju våra vakthundar som var inhägnade med kompostgaller. Malta är här igång med ett ben. Har kommit på att den hunden gillar inte att gnaga på dom utan hon skulle gömma benet och det till varje pris. Hon gjorde tom utbrytningsförsök för att hitta bra ställen. Antingen tar man tältduken vilket var lättast eller så startar man grävning under stängslet.
  Malta spexar med benet