Kennel Wästborders blogg

Uppfödning av borderterrier i hemmiljö.

Hälsningar från Eddie! 27/2

Kategori: wastborders.blogg.se

Det är så roligt när det kommer rapporter från dem som har köpt hundar av mig och när allt är bra. Så är det med Eddie. Jag har fått frågor från några som varit inne på min hemsida och följt Eddie tidigare i hans framfart och utveckling.
Eddie som flyttade till Madeleine, John och deras 3 barn i Stockholmstrakten i oktober månad förra året har det gått jättebra för.
Enligt rapporter så går han sällan igång i möten numera. Han behövde lugn och ro och en fast hand för att kunna tillgodogöra sig den träning han utsattes för. Att bryta ett gammlt mönster och falla in i bra rutiner var vad som saknades, hos oss fanns för många störningsmoment då Eddie behövde en lugnare tillvaro med mer focus på just honom. Det insåg jag också när jag ägnade massor av tid för träning med honom. Jag är idag glad att jag tog det för mig jobbiga belutet att sälja honom. Det var vid den tidpunkten många som hörde av sig och jag känner att rätt familj fick ta hand om min lille prins.
Nu till något annat kul. Igår startade en kurs där jag skall gå med Forres, den lille spjuvern. Det kommer att vara mycket klicker inblandad i inlärningen. Det skall bli intressant att se hur det går. Jag har ju använt klicker en hel del på både Forres och Malta men inte gått någon kurs där klicker använts.